Verkoop

Woning verkopen Amsterdam

De verkoopmarkt is dynamisch en vaak onvoorspelbaar. Melitene is dé verkoopmakelaar Amsterdam en zorgt voor een verkoop tegen de beste prijs met de gunstigste voorwaarden. Bent u op zoek naar een koper voor uw woning? Melitene  makelaardij kan u daarbij uitstekend begeleiden en ondersteunen. We zijn een makelaarskantoor met een persoonlijke aanpak.

Hoe kies je de juiste makelaar?
Je wilt je huis verkopen en zoekt een goede makelaar. Misschien overweeg je zelf je huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit je omgeving. Een aantal redenen om te kiezen voor ons als VBO-makelaar: als verkoopmakelaar kennen we de lokale woningmarkt

  • gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis
  • als gecertificeerd makelaar bepalen we samen met jou de verkoopstrategie
  • als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
  • van makelaars die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO ben je er zeker van dat ze goede consumentenvoorwaarden hanteren, die zijn opgesteld samen met Vereniging Eigen Huis

Kennis
De verkoop van uw woning is bij Melitene makelaardij in goede handen. Door onze ervaring kennen wij de woningmarkt in Amsterdam en omgeving uitstekend. We zijn op de hoogte van de motivatie van de kopers en weten hen aan ons te binden.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wanneer je je huis wilt verkopen, vraag dan een waardebepaling. Als je dat bij ons doet, komt een van onze gecertificeerde makelaars langs om gratis en vrijblijvend de waarde van je huis vast te stellen. De makelaar doet dit op basis van actuele informatie over de woningmarkt in jouw directe omgeving. Uiteraard rekening houdend met de bijzonderheden van jouw woning.

Verkoopstrategie

We zorgen we voor een perfecte woningpresentatie, mooie foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van je huis. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van jouw huis op Funda. We bepalen de doelgroep voor jouw huis en gaan aan de slag om deze gericht te bereiken. Op Funda bereiken we uiteraard veel potentiële kopers om potentiële huizenkopers te bereiken.