Huis en Recht verzekeringen voor particulieren

Verzekeringen op het gebied van huis en recht zijn belangrijk voor iedere particulier. Wanneer u te maken krijgt met calamiteiten, dan wilt u kunnen terugvallen op uw verzekering. Uiteraard is niet iedere particuliere verzekering binnen huis en recht ook daadwerkelijk voor u relevant. Meliténe is er om u op onafhankelijke wijze te adviseren en u zo de beste verzekeringen aan te bieden.

Een goede dekking voor uw eigendommen

Als particulier kunt u verzekeringen afsluiten ter bescherming van uw eigendommen en natuurlijk ook voor die van anderen. In de basis heeft u eigenlijk een goede rechtsbijstandverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering nodig. De opstalverzekering is er om uw woning te beschermen, evenals de inboedelverzekering. Dit zijn slechts enkele verzekeringen die u nodig kunt hebben als particulier.

Oplossingen met uitstekende voorwaarden

Meliténe bekijkt graag samen met u welke verzekeringen u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld ook een ongevallenverzekering en een glasverzekering. Wij kunnen de mogelijkheden voor u vergelijken en u de beste opties aanbieden onder de meest gunstige voorwaarden. Zo bent u altijd zeker dat u terug kunt vallen op goede verzekeringen wanneer dit nodig is.

De Huis en Recht verzekeringen op een rij

All RiskEigenaarsbelang
GlasInboedel
Kostbaarheden (ook buitenshuis)Ongevallen
OpstalRecreatiewoning (buitenland)
StudentenpakketTuin (ook exclusief)
VvEVerlengde garantie
Mobiele apparatuurAansprakelijkheid
Rechtsbijstand

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij kunnen u uitstekende particuliere verzekeringen aanbieden op het gebied van huis en recht. Betaalbare verzekeringen met dekkingen die aansluiten bij wat u nodig heeft. Wilt u meer informatie of wenst u persoonlijk advies? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.