Makelaardij bij Meliténe

Volgens het woordenboek is een makelaar: “tussenpersoon in de handel: makelaar o.g. makelaar in onroerend goed”.
Bij Meliténe snappen we dit in de ruimste zin. Het grote voordeel van een makelaar van Meliténe is dat u profiteert van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor we razendsnel kunnen schakelen. Wij zijn dan ook dé makelaar in Amsterdam en vooral thuis in de Noord-Hollandse woningmarkt. Of u nou uw huis wilt verkopen of kopen? Wij zorgen er persoonlijk voor dat u het juiste huis of de juiste kopers voor uw huis krijgt.

Makelaardij diensten op een rij

Aankoop

U heeft uw droomhuis gevonden en u wilt het huis kopen? Laat u dan goed informeren. Maak een afspraak met een Melitene Makelaars voor een gratis verhuis adviesgesprek
Meer info

Beheer

Een van de redenen om uw woning of pand in beheer te geven is ontzorgen. U hoeft dus geen anderen in te schakelen en u weet zeker dat uw woning of uw pand op een professionele wijze wordt beheerd
Meer info

Verhuur

U bent eigenaar van een woning of bedrijfspand en zoekt naar een betrouwbare partner voor de verhuur van uw woning of pand in Amsterdam en omstreken.
Meer info

Verkoop

De verkoopmarkt is dynamisch en vaak onvoorspelbaar. Melitene is dé verkoopmakelaar Amsterdam en zorgt voor een verkoop tegen de beste prijs met de gunstigste voorwaarden.
Meer info