Zakelijke verzekeringen voor ondernemers

Wanneer u ondernemer bent, dan is het belangrijk om verzekeringen af te sluiten die perfect aansluiten bij uw behoeften vanuit uw onderneming. Er zijn veel verschillende zakelijke verzekeringen voor ondernemers, waardoor het lastig kan zijn om vast te stellen wat u nu wel nodig heeft en wat niet. Meliténe helpt u hier graag bij.

Welke verzekeringen heeft u nodig?

Op basis van uw situatie als ondernemer kunnen wij u adviseren over de zakelijke verzekeringen die u nodig heeft. Wij bekijken en vergelijken de mogelijkheden, zodat wij u goede opties kunnen bieden tegen de beste voorwaarden. U kunt onder meer denken aan beroepsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid, maar bijvoorbeeld ook aan verzekeringen op het gebied van arbeidsongeschiktheid.

Altijd onafhankelijk advies van professionals

Ondernemers hebben vaak een volle agenda met belangrijke taken die moeten worden verricht. Hierdoor is er vaak te weinig ruimte in de agenda om goede aandacht te besteden aan zakelijke verzekeringen voor ondernemers. Dit kan u in de problemen brengen wanneer u in een situatie terecht komt waarin u een verzekering nodig heeft. Meliténe biedt u onafhankelijk advies op hoog niveau over de zakelijke verzekeringen die voor u belangrijk zijn. Daarbij kunnen wij u uiteraard de meest voordelige opties aanbieden.

Onze werknemersverzekeringen op een rij

ArbeidsongeschiktheidsverzekeringBeroepsaansprakelijkheid
Bestuurdersaansprakelijkheid

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.