Zakelijke verzekeringen bij Meliténe

melitene-zakelijkAls ondernemer heeft u goede verzekeringen nodig om op terug te kunnen vallen wanneer dit nodig is. Meliténe is uw ervaren partner in de wereld van verzekeringen voor ondernemers. Wij vinden voor u de beste verzekeringen voor uzelf, voor uw personeel en bijvoorbeeld voor uw bedrijfsmiddelen. Uw bedrijf heeft uw volle aandacht nodig en het is tijdrovend om uit te zoeken welke verzekeringen en dekkingen u precies nodig heeft. Wij bieden u de antwoorden waar u naar zoekt en verzorgen voor u de juiste verzekeringen tegen goede en eerlijke tarieven. Zo kunt u met de ondersteuning van Meliténe onbezorgd zaken doen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om verzekeringszaken.

De zakelijke verzekeringen op een rij

Voor u

Ondernemers hebben behoefte aan diverse verzekeringen. Meliténe is uw professionele partner om voor u als ondernemer uit te zoeken welke zakelijke verzekeringen u nodig heeft. Hierbij bekijken wij uiteraard ook de dekkingen en de bijbehorende tarieven. Bij zakelijke verzekeringen voor u kunt u denken aan de arbeidsongeschiktheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid.
Meer info Afspraak maken

Voor uw personeel

U heeft een verantwoordelijkheid over uw personeel wanneer zij op uw werkvloer actief zijn. Dit betekent dat u behoefte heeft aan zakelijke verzekeringen voor uw personeel, zoals onder meer AOV(WIA), een ongevallenverzekering, verzekering van personeelsvoorzieningen en een verzuimverzekering. Meliténe vindt voor u de beste verzekeringen die aan uw eisen voldoen.
Meer info Afspraak maken

Bedrijfsmiddelen

Meliténe zoekt en vindt voor u de juiste verzekeringen met betrekking tot bedrijfsmiddelen. U kunt hierbij denken aan zakelijke rechtsbijstand, aan beroepsaansprakelijkheid en bedrijfsaansprakelijkheid, maar bijvoorbeeld ook aan verzekeringen voor brand- en bedrijfsschade en schade aan computer, elektronica en glas bijvoorbeeld. Wij voorzien u graag van passend advies.
Meer info Afspraak maken

Verkeer

Zeker wanneer u een wagenpark heeft is het belangrijk om ook te kijken naar zakelijke verzekeringen op het gebied van verkeer. Meliténe kan voor u uitstekende verzekeringen regelen, waaronder een transport- en logistiekpolis, logistieke aansprakelijkheid, verzekeringen voor vracht- en bestelwagens en natuurlijk voor de personenwagens binnen uw wagenpark.
Meer info Afspraak maken

Overige

- Vereniging / stichting polis
- Vrijwilligersverzekering
- VvE