Particuliere verzekeringen bij Meliténe

melitene-particulierMeliténe zoekt en vindt voor u de beste particuliere verzekeringen. Wanneer u bij ons komt met uw persoonlijke vraagstuk op het gebied van verzekeringen, dan zetten wij ons in om voor u de beste verzekering(en) te vinden. Dit doen wij door op de eerste plaats goed te kijken naar welke dekking het best bij u past en op de tweede plaats door aandacht te besteden aan de tarieven. Zo kunnen wij u particuliere verzekeringen bieden die perfect bij u passen en ook nog heel betaalbaar zijn. Vanzelfsprekend staan wij altijd voor u klaar om u te adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Ons advies is altijd betrouwbaar en volledig onafhankelijk.

De particuliere verzekeringen op een rij

Verkeer

U kunt bij Meliténe terecht voor de meest uiteenlopende particuliere verzekeringen op het gebied van verkeer. Hierbij kunt u onder meer denken aan verzekeringen voor auto’s, scooters, motoren, campers, boten en caravans, maar bijvoorbeeld ook aan doorlopende pechhulp voor de fiets. Wij vinden voor u de beste verkeersverzekeringen.
Meer info Offerte aanvragen

Huis en recht

Particuliere verzekeringen op het vlak van huis en recht zijn vaak onmisbaar. Denk onder meer aan de belangrijke rechtsbijstandverzekering, aan de inboedelverzekering en de ongevallenverzekering. U kunt bij Meliténe terecht voor een goede en betaalbare verzekering voor alle zaken die onder huis en recht vallen.
Meer info Offerte aanvragen

Vakantie

Een onbezorgde vakantie begint met goede verzekeringen. De meest voor de hand liggende verzekeringen, zoals de annuleringsverzekering en de doorlopende reisverzekering, kunnen bij Meliténe worden afgesloten, maar wij bieden meer goede verzekeringen met betrekking tot vakantie en reizen. Zo kunt u echt genieten van een ontspannen en zorgeloze vakantie.
Meer info Offerte aanvragen

Medisch

Uiteraard kunt u ook bij Meliténe terecht voor particuliere verzekeringen op het medische vlak. U kunt hierbij denken aan de verplichte zorgverzekering, maar ook aan de verzekering van huisdieren of een gezinsongevallenverzekering. Wij vinden voor u de beste en meest betaalbare particuliere medische verzekeringen.
Meer info Offerte aanvragen

Overige

- Levensverzekeringen
- Overlijdensrisicoverzekering
- Uitvaart

Vergelijk particuliere verzekeringen