Zakelijke verzekeringen met betrekking tot uw personeel

Als u een onderneming met personeel heeft, dan is het goed om eens te kijken welke zakelijke verzekeringen met betrekking tot dit personeel voor u interessant zouden kunnen zijn. Dit is natuurlijk een heel uitzoekwerk en wij begrijpen dat u als ondernemer veel andere zaken aan uw hoofd heeft. Daarom zijn wij er om u deze belangrijke taak uit handen te nemen.

Welke verzekeringen zijn er op dit vlak?

Er zijn diverse zakelijke verzekeringen die voor u interessant zouden kunnen zijn wanneer u een team personeel op de werkvloer heeft lopen. U kunt hierbij onder meer denken aan de verzuimverzekering, de personeelsvoorzieningen, de ongevallenverzekering en de AOV voor uw personeel, ook wel de WIA. Niet iedere onderneming heeft behoefte aan dezelfde verzekeringen. Uw specifieke bedrijfssituatie speelt hier een rol in.

Wij zoeken uit wat u nodig heeft

Meliténe kan uw bedrijfssituatie eens onder de loep nemen en u voorzien van maatwerk advisering met betrekking tot de zakelijke verzekeringen die met uw personeel te maken hebben. Uiteraard bekijken en vergelijken wij de mogelijkheden, zodat u altijd zeker bent dat wij u de beste oplossingen voorleggen.

Verzekeringen voor uw personeel op een rij

AOV voor uw personeel (WIA)Ongevallenverzekering
PersoneelsvoorzieningenVerzuimverzekering

Advies en informatie

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst eens meer informatie of persoonlijk advies wilt van een specialist van Meliténe. Uiteraard staan wij dan graag voor u klaar. U kunt ons altijd geheel vrijblijvend contacteren.