Medische verzekeringen voor particulieren

Of u nu kerngezond bent of te maken heeft met bijvoorbeeld een chronische aandoening; u heeft altijd een goede medische verzekering nodig. Medische kosten kunnen behoorlijk snel hoog oplopen en in sommige gevallen kunt u dit ook niet voorzien. Het is dan belangrijk op een beroep te kunnen doen op de dekking van uw medische verzekering.

Verplichte en vrijwillige verzekeringen

Onder de medische verzekeringen vinden we zowel verplichte als vrijwillige verzekeringen. In Nederland is iedereen verplicht om minimaal een basiszorgverzekering te hebben. Aanvullende zorgverzekeringen zijn vrijwillig. Uiteraard kunnen wij, samen met u, bekijken welke behoeften u heeft op het gebied van zorg, zodat wij u goed kunnen adviseren betreffende uw (aanvullende) zorgverzekering.

Onafhankelijk advies op basis van uw behoeften

Er zijn meer medische verzekeringen die voor u interessant zouden kunnen zijn. Hierbij valt te denken aan een gezinsongevallenverzekering of een verzekering speciaal voor uw huisdier(en). Ook de kosten van een dierenarts kunnen aanzienlijk zijn. Vaak krijgt u deze (gedeeltelijk) vergoed uit een zorgverzekering voor uw huisdier(en). Meliténe bekijkt uw persoonlijke situatie en brengt een onafhankelijk advies uit over de medische verzekeringen die voor u voordelig zouden kunnen zijn. Uiteraard is een deskundig advies vrijblijvend.

Onze medisch verzekeringen op een rij

ZorgverzekeringGezinsongevallen (ook 50+)
Huisdieren

Vraag meer informatie aan

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft, over onze mogelijkheden of bijvoorbeeld onze werkwijze. Wij informeren u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.