Zakelijke verzekeringen voor in het verkeer

Veel ondernemers hebben in meer of mindere mate met verkeer te maken, zeker in de huidige maatschappij, waarin flexibel werken steeds belangrijker wordt. Wie deelneemt aan het verkeer heeft goede verzekeringen nodig. Voor ondernemers zijn er speciale zakelijke verzekeringen op het gebied van verkeer. Deze verdienen zeker uw aandacht wanneer u voertuigen voor uw bedrijf heeft rijden.

Welke verzekeringen zijn er op het gebied van verkeer?

Er zijn veel verschillende zakelijke verzekeringen voor ondernemingen die ook actief zijn in het verkeer, ongeacht in welke mate. Voorbeelden hiervan zijn verzekeringen voor vrachtwagens, bestelauto’s, personenwagens, aanhangers voor vrachtwagens, aanhangwagens en complete wagenparken. Daarnaast is er ook nog de logistieke aansprakelijkheid en de transport- en logistiekpolis.

De juiste verzekeringen afsluiten

Het kan voor u een tijdrovende zaak zijn om uit te zoeken welke zakelijke verzekeringen u nodig heeft. Daarnaast kost het u nog meer tijd om uit te zoeken welke voorwaarden het best zijn en hoe het zit met de tarieven. Deze tijd kunt u als ondernemer waarschijnlijk wel beter besteden. Wij kunnen u deze taak dan ook goed uit handen nemen.

Zakelijke verzekeringen voor in het verkeer op een rij

VrachtautoBestelauto
PersonenautoWagenpark
Aanhanger achter vrachtautoAanhangwagen
Transport - en LogistiekpolisLogistieke aansprakelijkheid

Meliténe biedt u de beste opties

Wij kunnen uw situatie beoordelen en een maatwerk advies uitbrengen met betrekking tot de zakelijke verzekeringen voor in het verkeer. Wij bieden u de opties die het best aansluiten bij uw behoeften, tegen de meest voordelige tarieven. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.