Aankoop

Huis kopen?

Wilt u een huis kopen? Kies voor Melitene Makelardij.

U heeft uw droomhuis gevonden en u wilt het huis kopen? Laat u dan goed informeren. Maak een afspraak met een Melitene Makelaars voor een gratis verhuis adviesgesprek

Wij adviseren u graag en vertellen in een oriënterend gesprek waarop u moet letten bij de aankoop van een woning.. Want een huis kopen doet u niet iedere dag, onze aankoopmakelaar wel!

Volledige aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van een huis krijgt u immers te maken met de makelaar van de verkopende partij. Bij de aankoop van een woning kan Melitene makelaardij uw belangen behartigen. We geven u een gedegen advies over de woning en de mogelijkheden ervan. We begeleiden u op professionele wijze bij de bezichtigingen van potentiële woningen en het doornemen van het koopcontract en de onderhandelingen. Van de eerste kennismaking tot het ondertekenen van de koopakte verzorgen we de volledige aankoopbegeleiding én bieden alle zorg die daarbij nodig is.Dat geeft u zekerheid en bespaart u tijd en geld. Elke aankoop kent een eigen unieke situatie. Met de hulp van Melitene koopt u het juiste huis tegen de juiste prijs.

Wat kan ik lenen?

Weten wat u kunt lenen? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Melitene Hypotheken.