Reis verzekeringen voor particulieren

U wilt kunnen genieten van uw welverdiende vakanties. In de periode waarin u kunt ontspannen in uw vrije tijd wilt u niet nadenken over vervelende zaken waarvoor u wellicht een verzekering nodig zou hebben. Dit is vanzelfsprekend, maar het is wel belangrijk om de verzekeringen voor uw vakanties goed te regelen. U heeft immers niet altijd zelf de touwtjes in handen.

Onbezorgd op reis in binnen- en buitenland

Zowel voor vakanties in binnenland als voor reizen naar het buitenland zijn goede verzekeringen af te sluiten. Wanneer u goed verzekerd op vakantie gaat, dan weet u zeker dat u zich werkelijk nergens zorgen om hoeft te maken. Als onafhankelijke partij kan Meliténe de beste verzekeringen voor u vinden. Hierbij gaan wij natuurlijk volledig uit van wat u nodig heeft.

Diverse soorten verzekeringen voor vakanties

Er zijn verschillende soorten verzekeringen voor vakanties, zoals onder meer de annuleringsverzekering, de doorlopende reisverzekering en verzekeringen voor de wintersport, voor groepsreizen, voor pleziervaartuigen en hobby- en sportartikelen. Wij vergelijken de mogelijkheden en reiken u de beste opties aan. Wij zorgen voor een maatwerk advisering op basis van uw specifieke wensen, eisen en behoeften.

Onze vakantie verzekeringen op een rij

AnnuleringDoorlopend
KortlopendGroepsreizen
WintersportHobby- en sportartikelen
Pleziervaartuig

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Meliténe kan veel voor u doen, volledig gebaseerd op wat u nodig heeft. Wilt u precies weten wat wij op het gebied van verzekeringen voor particulieren voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer. Neem gerust eens vrijblijvend contact op met ons.