Particuliere verkeersverzekeringen

Veiligheid in het verkeer staat altijd voorop. Wanneer u deelneemt aan het verkeer, of dit nu met de auto of bijvoorbeeld met de fiets is, dan verwacht u nooit te maken te krijgen met pech of ongevallen. Toch is het belangrijk om op een goede verzekering terug te kunnen vallen wanneer u hier toch mee te maken krijgt. Via Meliténe kunt u uitstekende verzekeringen voor in het verkeer afsluiten, op basis van wat u nodig heeft.

Welke verzekeringen in het verkeer heeft u nodig?

Om te kunnen bepalen wat u nodig heeft is het goed om te kijken op welke manier of manieren u deelneemt aan het verkeer. Heeft u uitsluitend een fiets om u te verplaatsen? Dan kan doorlopende pechhulp voor de fiets een fijne optie zijn. Heeft u een auto, een motor of wellicht een motor? Dan bent u vanzelfsprekend verplicht om deze te verzekeren wanneer u op de openbare weg rijdt of slechts parkeert.

Wij bieden de beste verkeersverzekeringen

U kunt bij ons terecht voor bovengenoemde verkeersverzekeringen voor particulieren. Aanvullend valt er nog te denken aan verzekeringen voor onder meer caravans en campers, oldtimers, aanhangwagens en bijvoorbeeld boten. Uiteraard kunnen wij met u bekijken welke verzekeringen voor in het verkeer voor u relevant zijn.

De verkeersverzekeringen op een rij

AanhangwagenAuto (ook exclusief)
Boot (ook exclusief)Bromfiets (snor)
CamperCaravan
Motor(scooter)Oldtimer
PechhulpFiets (doorlopend)

Informatie en advies

Wij bieden u de beste verzekeringen met uitstekende voorwaarden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.