Wie zijn wij

Meliténe treedt voor zowel particulieren als ondernemers op als betrouwbare en ervaren partner in verzekeringen, hypotheken en financiële diensten. Dagelijks zetten wij ons in voor nieuwe klanten en voor de ruim 6.000 klanten die wij al in beheer hebben. Voor ons is het belangrijk dat al onze klanten kunnen profiteren van zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid tegen een eerlijke prijs. Om dit te bereiken bieden wij flexibele oplossingen tegen uitstekende voorwaarden.

Eerlijk, transparant en onafhankelijk

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zetten ons dan ook optimaal in om de klanttevredenheid hoog te houden. Dit doen wij door onze klanten steeds een eerlijke en transparante dienstverlening te bieden waar zij op kunnen vertrouwen. Wij hebben geen banden met banken of verzekeraars, maar bieden gegarandeerd onafhankelijk advies op maat.

Een hoogwaardige dienstverlening

Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen. Als uw ervaren partner stellen wij niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar voldoen wij ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo zijn wij ISO-9001 gecertificeerd en voldoen wij aan de WFT (Wet op het Financieel Toezicht) eisen.

Wilt u meer informatie of advies? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Onafhankelijk
Meliténe werkt op volledig onafhankelijke basis. Wij geven eerlijk en betrouwbaar advies zonder tussenkomst van derden.
Advies op maat
Onze advisering wordt altijd op maat gesneden naar uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie, met alle aandacht voor uw wensen.
Transparant
Transparantie en helderheid spelen een belangrijke rol in de dienstverlening van Meliténe. Wij werken mét u.